Ако желите да помогнете да ова књига буде бесплатно дељена широм Србије, а први тираж је подељен библиотекама у Србији и Републици Српској, како би књига била доступна што већем броју људи, и вољни сте да такву идеју финансијски подржите, можете то учинити уплатом на следеће начине:

2-stanica-s

  1. Динарска донација врши се на рачун аутора, а подаци текућег рачуна су: Дарко Николић, Уникредит банка, 170001032601700061
    (после уплате, будите љубазни да пошаљете мејл са својим контакт подацима, јер не прослеђују све банке те податке када врше трансфер новца. Мејл са тим подацима пошаљите аутору књиге на darko.nikolic@gvozdenipuk.rs )
  2. Отворен је Пеј пал налог како бисте електронским путем могли да уплатите девизну донацију за штампање ове књиге.
  3. Нова штампања и нову поделу књига можете подржати и путем Патреона, светски популарне платформе на којој онлајн уплатом можете оставити месечни прилог од долара па навише. Свака подршка је злата вредна, јер се управо захваљујући претходним дародавцима и дошло до тога да „Гвоздени пук“ стигне у стотина библиотека тамо где Срби живе, а и да књига крене на све стране света. Постанете ли дародавац путем Патреона, на тамошњој страници https://www.patreon.com/gvozdenipuk очекују вас и мале, а и велике захвалности, од кратких прича о периоду 1912. – 1918, преко аудио емисија о српској војсци, историји поменутог периода и самом „Гвозденом пуку“, до поклон-књига.

За сада су донатори наши поједини спортисти – репрезентативци, као и јавне личности које би, у овом тренутку, да остану анонимни. Не зато што се стиде или плаше да кажу да су ову идеју подржали, већ зато што имају онај диван став „Нека, само нека то крене“. Ипак, морају се споменути велики добротвор ове приче, Горан Дукић, затим господа Томислава Душан Јанковић, Миладин Миле Драгићевић стоматолога и Милан Митровића геометар, из Малмеа, па наш доскорашњи репрезентативни голман Жељко Бркић, чија је донација помогла покретање сајта…

Можете и ви  да се прикључите заједничком настојању да књига стигне до свих заинтересованих, користећи управо –  , Патреон или поменути динарски рачун.

Велико хвала свима, било да су уплатили 200 динара, 10 евра или 100 долара, јер је због таквих људи идеја о штампању, па бесплатној подели књига – и даље жива.

Најновије информације о прикупљању средстава за друго издање налазе се – ОВДЕ.