Одштампано друго издање „Гвозденог пука“!

Књига „Гвоздени пук“, чији је први тираж подељен током 2018. године, поново је изшла из штампе!

Богу хвала, а и дивним дародавцима, прикупљена су средства за нови, већи тираж од првобитног. (Не и довољан да баш сви који су пожелели књигу њу одмах и добију, јер се јавило преко 8.400 људи са жељом за једним примерком, а дели се 1.300 овога пута. Као 1.300 каплара, ето лепе подударности). Зато ће:

1) део овог тиража ће бити поклоњен преосталим библиотекама у Србији и Републици Српској до којих књиге нису стигле у првобитној подели (давањем свим библиотекама где нашег света има – она ће постати доступна свима, потребно је само да се оде до вама најближе библиотеке и књига узме на читање),

2) део ће бити подељен на промоцијама којих би могло да буде свуда где Срби живе

3) мали део ће бити послат дародавцима без чије подршке не би ни било штампања другог издања. Њих нема много, па ће и они добити од овог издања, као мали дар аутора, у знак захвалности за веру да је ова књига нешто… Добро.

4) Књиге ће добијати и, редом, људи који су се још пре скоро годину и по дана, јављали са жељом да добију примерак. Ићи ће се по списку, редом. Како је и ред.

5) Оставиће се и одређени број књига за све будуће велике дародавце (који приложе хиљаду или више динара да би се истраживања наставила и да би дошло до новог штампња и новог дељења). Они ће добити свој примерак одмах, већ од овог издања, јер су претходни дародавци морали да чекају годину и по дана, што баш и није ред. Хвала свима који су допринели да „Гвоздени пук“ поново угледа светлост дана. Ако желите да помогнете да ова идеја настави да живи, можете, ето, поделити ову лепу вест, па да они који могу да финансијски подрже ову причу – то учине на месечном нивоу путем платформе Патреон (https://www.patreon.com/gvozdenipuk) или директним слањем прилога, за шта се упутства налазе на страници „Донације“.

Related Posts

Гвоздени пук

Ово јесте сајт о Гвозденом пуку, али је заправо посвећен првом роману о њему и још неким, врло важним књигама.