Подржите „Гвоздени пук“ и на Патреону!

До сада је одштампано 3.300 примерака књиге о нашој најодликованој војној јединици, књиге која се не продаје већ искључиво дели. И, на томе се неће зауставити, јер се преко 8.500 људи јавило са жељом да добије свој примерак.

О детаљима поделе више можете пронаћи на на страници Новости a овога пута само кратко о новом начину како да се укључите у ову причу и помогнете да сећање на славне претке не избледи.

Нова штампања и нову поделу „Гвозденог пука“ можете подржати и путем светски популарне платформе „Патреон“, тачније путем линка https://www.patreon.com/gvozdenipuk на коме онлајн уплатом можете оставити месечни прилог од долара па навише. Свака подршка је злата вредна, јер се управо захваљујући претходним дародавцима и дошло до тога да „Гвоздени пук“ стигне у стотина библиотека тамо где Срби живе, а и да књига крене на све стране света.

Постанете ли дародавац путем Патреона, очекују вас и мале, а и велике захвалности, од кратких прича о периоду 1912. – 1918, преко аудио емисија о српској војсци, историји поменутог периода и самом „Гвозденом пуку“, до поклон-књига. Придружите се!

Related Posts

Гвоздени пук

Ово јесте сајт о Гвозденом пуку, али је заправо посвећен првом роману о њему и још неким, врло важним књигама.